live chat service provider
În curs de procesare...

Confidentialitate

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal:

ADELAIDA IMPEX SRL a fost inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 18390

 

Reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Conform cerintelor legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ADELAIDA IMPEX SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate:
  - INTOCMIREA DOCUMENTELOR FISCALE - FACTURI COMERCIALE,
datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. 

 

ADELAIDA IMPEX SRL nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII / CLIENTII SITE-ului fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. 
In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.
In cazul in care datele dumneavoastra personale au fost deja trimise si doriti ca acestea sa fie sterse din inregistrarile noastre, va rugam sa ne contactati prin intermediul Formularului de Contact.

ADELAIDA IMPEX SRL respecta dreptul la confidentialitate datelor fiecarei persoane care acceseaza SITE-ul. 
ADELAIDA IMPEX SRL nu va colecta date personale despre dumneavoastra (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) (numit in continuare "Date Personale") exceptand situatia in care dumneavoastra insiva ne comunicati aceste date. 
Daca nu doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.